V.51

Höstterminen lider mot sitt slut. Endast tre skoldagar återstår innan det är dags för ett skönt jullov.

På måndag har vi engelskprov direkt på morgonen. Barnen har fått häften att öva på här i skolan, som man även haft möjlighet att ta hem och träna på. Vi har även tränat en del gemensamt i klassen och det känns som att så gott som alla börjar sätta det. Duktiga kids!

OBS Bad på måndag! Tjejerna behöver en 5krona till skåpen och killarna behöver en tia.

Tisdagen kommer vara en pysseldag där vi kommer ha lite olika stationer med pyssel och aktiviteter. Vi ska även försöka hinna med att se sista avsnittet av geografens testamente,”den stora Sverigeresan” då eleverna haft önskemål om detta.

På onsdagen har vi en trevlig julavslutning tillsammans. Det kommer vara en julshow i idrottshallen där alla årskurser kommer framföra en sång var. Vi slutar för dagen, för lovet, för året kl 13.10

OBS bussarna går hem som vanligt 13.15 på onsdag

 

Vecka 51

  • Må: Eng prov, bad

Ti: Pysseldag, ingen idrott

On: Julavslutning

 

Inför skolstart i januari vill vi informera om att det kommer bli tuffare krav vad gäller idrotten. Det har varit mycket slarv med kläder och därmed dåligt deltagande.

Om man pga sjukdom eller andra giltiga skäl inte kan vara med på idrotten så vill vi att vårdnadshavare meddelar detta så ordnar vi uppgifter som eleven kan arbeta med istället. Om man inte har en giltig anledning att inte delta på idrotten så kommer det föras in som ogiltig frånvaro.

 

God jul och gott nytt år!

Hälsningar arbetslag 4

Lämna en kommentar