Vecka 35

Hej alla föräldrar!

Vi är inne på sista veckan med badet. Snart är alla elever simkunniga och vi har även tränat livräddning på idrottslektionerna. Vi simmar sista gången imorgon tisdag. Alla elever som tränat extra simning kommer att ha en avslutning på fredag. Tider kommer senare.

Fotografering till skolkatalogen är den 5/9 kl 11.40.

Eleverna har idag fått ett läxhäfte i matematik. Jag förhör läxan varje onsdag i skolan. Eleverna behöver inte ta med läxhäftet tillbaka till skolan förrän v38, då häftet är färdigt. Jag kommer lägga ut en länk till en film HÄR som ger er de rätta svaren och tips på hur man kan tänka.

Många elever har börjat träna på Rubriks kub på rasterna. Magnus har erbjudit tips för att underlätta att lösa ett lager, två lager eller hela kuben. När tio elever klarar lösa kuben kommer vi ha en liten tillställning då de får visa upp sina kunskaper. Just nu har en elev lärt sig lösa kuben utan hjälp.

må: matteläxan delades ut

ti: idrott, bad

Mikaela ger eleverna information om hur de ska arbeta med engelska läxan framöver. Första läxan är till tisdag v36.

on: slöjd

to: idrott ute, friidrott

fr: simuppvisning för eleverna som gått i extra simträning. Föräldrar är välkomna. Inbjudan kommer på speciell lapp.

Hälsningar Arbetslag fyra genom Magnus

Lämna en kommentar